Prachtige verlenging sponsorcontract door broers Sam en Peter van Schooten

Tijdens een zeer druk bezocht eindfeest van de handbalvereniging Foreholte werd de samenwerking met de heren Sam en Peter van Schooten voortgezet door het ondertekenen van een drie jarig sponsorcontract.
Sam en Peter, respectievelijk van de bedrijven Sam van Schooten bloembollen en Peter van Schooten bouwmaterialen, dragen de handbalvereniging als hoofdsponsor al jaren een heel warm hart toe. Onder toeziend oog van vader Jan van Schooten, een van de trouwste supporters van de handbalvereniging Foreholte, zal de naam van de bedrijven van Sam en Peter de komende drie jaar op de kleding en tassen van de damesselectie staan.
De handbalvereniging Foreholte is trost om de namen van deze sponsoren te mogen promoten. Sam van Schooten Bloembollen BV en Peter van Schooten Bouwmaterialen staan garant voor kwaliteit en succes. De damesselectie van HV Foreholte zal er alles aan doen om minimaal dezelfde kwaliteit te leveren waarna het succes vanzelf zal komen.

Geplaatst op 13/07/2019, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: