Heren 1 nog 2 wedstrijden te gaan en nu al kampioen!

De heren van HV Foreholte hadden nog geen wedstrijd verloren in de buitencompetitie. Vandaag stond de wedstrijd tegen Saturnus uit Leiden op het programma. Deze wedstrijd was niet meer van invloed op de eindstand van HV Foreholte want de heren van Foreholte konden drie wedstrijden voor het einde van de competitie het kampioenschap veilig stellen. In een spannende, sportieve wedstrijd werd Saturnus Leiden met 35-31 verslagen. De heren van HV Foreholte moeten nog twee wedstrijden in de reguliere competitie spelen. Volgend seizoen komt het herenteam uit in de eerste klasse. Aanmelden kan nog steeds bij HV Foreholte voor het komend seizoen. Meer informatie is te vinden op de website http://www.hvforeholte.nl

Geplaatst op 26/05/2019, in Heren 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: