A1 mag zich kampioen noemen van de Topklasse!

Dames A1 is kampioen geworden in de Topklasse. Afgelopen zondag speelden ze hun laatste wedstrijd. Tegenstander was het fysiek sterke Kras/Volendam, dat op de 2e plaats in de poule stond. De dames begonnen de laatste wedstrijd met gespannen koppies. Hoewel Foreholte niet meer in te halen was, was het hele team erop gebrand om hun ongeslagen status te behouden. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij Foreholte constant een kleine voorsprong had, maar niet echt afstand kon nemen. Mede dankzij Purple United en een tribune vol fans werd het uiteindelijk 31-28 en kon het feest beginnen.
Alle 18 wedstrijden werden zo omgezet in winst. De dames van Foreholte waren op alle fronten de tegenstanders de baas; van goed keepers- en verdedigingswerk, sterke en creatieve opbouw tot aan snel aanvalsspel via de flanken en op de cirkel.

GEFELICITEERD MEIDEN!

Geplaatst op 24/03/2019, in Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.