Dames 1- Borhave (24-28)

“The morning after”.

Wat voor gevoel heb ik nu nog van ons treffen met Borhave? Eigenlijk alleen enorme teleurstelling. Er is goed gespeeld, er is met snelheid gespeeld, er zijn goede combinaties geweest, er zijn veel 7-meters mee gekregen. Er is onnodig balverlies geleden, er zijn kansen gemist, de samenwerking in de verdediging haperde.
In deze wedstrijd zat van alles. Met een erg sterk begin op een 10-5 voorsprong komen. Door terugval in het oud spelpatroon binnen de kortste tijd weer gelijk met 10-10. En dan toch ook de rust in gaan met een gelijke stand( 14-14). Er is nog van alles mogelijk!
De tweede helft gelijk opgaand, met sterke en zwakke periodes. Maar uiteindelijk in de laatste 10 minuten hebben we geen antwoord meer op hun goed georganiseerde verdediging. En dan loopt de achterstand nog onnodig van 2 naar 4 punten op.
Dus wel teleurgesteld, en zeker niet zonder optimistisch verwachtingspatroon. Er zit vooruitgang in, alleen moeten we de goede periodes langer laten duren. Het oude vertrouwde spelpatroon van je afschudden kost tijd. Alleen zoveel tijd is ons niet gegund. Blijft over om te doen wat we vanaf januari hebben gedaan. Keihard trainen, geloof versterken in de gekozen speelwijze en zelfvertrouwen tanken uit alle goede acties en combinaties die er de afgelopen wedstrijden zijn geweest.We gaan er voor, zegt Erik van der Wel.

Geplaatst op 17/02/2019, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: