Verlies Dames 1 tegen SEW (28-32)

Na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd verloor Foreholte uiteindelijk met 4 punten verschil. Een goede start van de meiden in de eerste helft waar Foreholte na een kwart wedstrijd met 1 doelpunt voor stond. Wat rommelige minuten met een aantal keer balverlies en wat onoplettendheid in de verdediging zorgde voor een 4 punten achterstand met rust. De meiden van Foreholte hielden het geloof er in en na een goede bespreking werd gespeeld met Zoede Ridder op de rechterkant. Anne stond in het begin van de tweede helft sterk te keepen en het aanvalsspel werd gevarieerder. Chantal Slegtenhorst kon daardoor veelvuldig scoren uit de hoek en vanaf de 7 meter. Uiteindelijk scoorde ze 16 keer! Na 45 minuten was de stand gelijk en gingen beide ploegen de strijd aan die beide kanten op kon vallen. Helaas voor Foreholte waren er weer aanvallend een aantal slechte minuten en SEW maakte een paar makkelijke doelpunten, een time out zorgde ervoor dat de dames weer terugkwamen in de wedstrijd. Met nog anderhalve minuut op de klok veroverde Foreholte de bal maar was er helaas balverlies anders was een gelijkspel zeker mogelijk geweest. Uiteindelijk kregen de dames van Foreholte nog 2 doelpunten tegen in de laatste minuut wat resulteerde in een iets wat geflatteerde uitslag van 32-28.Helaas kon de mooie overwinning van vorige week geen vervolg krijgen deze week maar het spel biedt zeker perspectief voor de rest van de competitie en nacompetitie, volgens Matthijs Vink.

Geplaatst op 27/01/2019, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.