HET IS GELUKT! Dames 1 behaalt eerste overwinning in het nieuwe jaar!

Na een week intensief en met veel plezier trainen zou tegen DSVD moeten blijken of de lessen van vorige week tegen VZV goed waren verwerkt. Gelukkig gaf Dames 2 in de wedstrijd voor de Dames 1 een goed voorbeeld. Zij wonnen met 30-23 van United Breda. Na een nog niet overtuigende eerste helft bij de Dames 1 had Foreholte weliswaar maar 12 doelpunten tegen maar slechts 9 gescoord. Met het accent op de verdedigende inzet kon Foreholte in de tweede helft goed bijkomen. Een aantal snelle aanvallen en sterke individuele acties gaven nu doelpunten of een 7 meter. De laatste minuut was bloedstollend spannend. Een time-out voor DSVD met nog 1 punt voorsprong voor Foreholte. En uitsluitend op enorme inzet heeft Foreholte de punten kunnen behouden. (21-20).Een goed gevoel en weer hoop op een succesvol vervolg. De steun van de supporters bij deze wedstrijd, die zicht lieten horen door muzikale ondersteuning van de jeugd en Purple United heeft zeker bijgedragen aan het resultaat van de Dames 1, volgens trainer/coach Erik van der Wel.

Geplaatst op 20/01/2019, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Cor Bakker

    Gefeliciteerd meiden en Erik. De inzet was geweldig. De sfeer in de hal was weer ouderwets. We hebben genoten van zowel dames 1 als 2.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: