Koninklijke Beuk verlengt sponsorovereenkomst met HV Foreholte

Onlangs heeft de sponsorcommissie van HV Foreholte de bordsponsorovereenkomst met touringcarbedrijf Koninklijke Beuk met drie jaar kunnen verlengen. Beuk verzorgt al vele jaren (exclusief) het vervoer voor onder andere de damesselectie bij verre uitwedstrijden. Maar ook hebben zij grote schare supporters met meerdere prachtige dubbeldekkers vervoerd naar beker- en kampioenswedstrijden.

Het bedrijf is op 31 januari 1906 opgericht door Leen Beuk en Frederika Beuk-Meyer. Een echt familiebedrijf waar ondertussen al de vierde generatie in werkzaam is. Op 31 januari 2006 werd het 100-jarig jubileum gevierd en ontvingen zij uit handen van de Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland het predicaat “Koninklijk”. Koninklijke Beuk is nog één van de weinige, grote, particuliere touringcarbedrijven in Nederland en daar mogen ze best trots op zijn. Met haar unieke wagenpark is Beuk marktleider op het gebied van personenvervoer in alle segmenten van de markt.

Wij, van de sponsorcommissie, zijn trots dat wij ons door Koninklijke Beuk mogen laten vervoeren. “Met Beuk als winnaar uit de bus.” Welkom!

Namens Sponsorcommissie HV Foreholte,

Ruud Verweij

Geplaatst op 17/01/2019, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: