Mooie afspraak hoofdsponsors HV Foreholte.

Aan het eind van het handbalseizoen 2018-2019 loopt het sponsorcontract, dat inmiddels dan 6 jaar loopt met de broers Sam en Peter van Schooten af. De sponsorcommissie is al enige tijd in gesprek met Sam en Peter om tot afspraken te komen over een mogelijk nieuw contact. Enkele maanden geleden hebben Sam en Peter aangegeven graag bij de club betrokken te willen blijven en dat de handbalvereniging aan kon geven wat de plannen waren voor de sponsoring. Zeker niet onbelangrijk is welke financiële gevolgen dit met zich mee zou kunnen brengen.
Na een aantal goede gesprekken, afgerond in december 2018, hebben de broers van Schooten de intentie uitgesproken om ook de komende jaren als hoofdsponsor aan HV Foreholte verbonden te willen blijven. Door de sponsorcommissie wordt momenteel gewerkt aan een meerjarig contract. Als dit contract met instemming van beide partijen ondertekend zal worden, zal dit groot nieuws zijn voor onze club.
Sam en Peter zijn door de sponsorcommissie alvast bedankt met een mooi bloemetje, voor het in de club gestelde vertrouwen. Zoals reeds op jullie kaartje stond; “wij zijn zo trots als een pauw”.
Voor wie de broers niet kent (wat we ons bijna niet kunnen voorstellen) bij deze een kleine presentatie.

Peter van Schooten is van het gelijknamige bedrijf Peter van Schooten bouwmaterialen, gevestigd aan de Boekhorstlaan 38c te Voorhout. Peter biedt een breed aanbod in hoogwaardige bouwproducten voor de zakelijke sector, maar ook voor de particulier. U kunt bij hem terecht voor o.a. ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, gevelstenen, deuren en een zeer gevarieerd winkelassortiment. Met een vast team van enthousiaste mensen staat hij voor u klaar. Of het nu gaat om het geven van advies over producten of het afleveren van bestellingen.

Sam van Schooten is van het gelijknamige bedrijf Sam van Schooten bloembollen. Sam van Schooten B.v. is een bloembollenbedrijf gevestigd in het hart van de Bollenstreek aan de Torenlaan 12a Voorhout. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak garandeert Sam kwaliteit en professionaliteit. Van het land zo naar de klant! Van het kweken van de bloembollen tot het verpakken ervan, Sam doet het allemaal. Door Sam zijn veelzijdigheid en flexibiliteit is hij in staat om te kunnen voldoen aan de wens van zowel tuincentra, winkels en hoveniers.

Namens de sponsorcommissie Ruud en Ron.

Geplaatst op 19/12/2018, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: