Dames 1 tankt vertrouwen uit goede wedstijd!

De eerste wedstrijd van de tweede helft van de competitie was er een tegen de nummer 3 van de competitie. Handbal Venlo kwam op bezoek.
De Voorhoutse selectie speelde vorige week een goede tweede helft (tegen Dalfsen) en het was zaak deze week de hele wedstrijd geconcentreerd te blijven spelen.
De start was in elk geval goed. Foreholte komt via Merel, Melanie en twee keer Shantella op 4-4. De wedstrijd blijft gelijk opgaan en na 10-10 slaat Foreholte een klein gaatje: 12-10. Toch komt er dan een iets mindere fase, waardoor Venlo uiteindelijk met 14-17 de rust in gaat.
Tweede helft loopt de aanval niet direct lekker, waardoor het verschil oploopt tot zes: 15-21.
Foreholte weet echter de concentratie terug te pakken en brengt met hard werken het verschil terug: 23-26. De wedstrijd blijft een klein verschil houden en een aantal slordigheidjes zorgen ervoor dat we net niet voor een stunt kunnen zorgen. De eindstand is uiteindelijk 27-31. Het harde werken zorgt in elk geval dat de ploeg hier met een goed gevoel op terugkijkt.
Doelpunten: Melanie Zwaan 7, Chantal Slegtenhorst 6, Shantella Smid 4, Naomi Hoogervorst 2, Kim Schuurbiers 2, Merel van Drueten 2, Britt van Leijden 2, Lot van Kampen 1, Saskia Kolster 1

Geplaatst op 25/11/2018, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Cor Bakker

    Goed gewerkt hoor meiden. Jammer van die paar gemiste kansen en penalties. Dan hadden we wellicht voor een stunt kunnen zorgen. Het was in ieder geval een goede pot handbal en het publiek kreeg waar voor hun geld.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: