Eerste competitiedag rolstoelhandbalteam

Het rolstoelhandbalteam is in september van dit seizoen begonnen met trainen bij HV Foreholte en zondag was ons eerste toernooidag bij HCB’92 in Boxtel. Een behoorlijke organisatie en verhuizing van alle rolstoelen. Wat we misschien nog tekort komen aan ervaring, behendigheid en spelkennis wordt ruimschoots goedgemaakt met enthousiasme. Dat moet goed gaan toch! Dus vol goede moed zijn we deze dag gestart.

We hadden nog nooit een wedstrijd gespeeld en daar stonden we dan tegenover HCB’92 1. Gelukkig ondersteund door een paar mensen van Ventura. De eerste helft ging gelijk op. In de tweede helft kreeg HCB’92 toch meer de overhand en was de eindstand 8-12 in het voordeel van HCB’92. Wow! Voor een eerste wedstrijd gaf deze stand ons al het gevoel dat we gewonnen hadden.

Bij de tweede wedstrijd stonden we tegenover HCB’92 2. Nu wisten we al beter wat we konden verwachten en waren we meer aan elkaar gewaagd. Deze wedstrijd werd afgesloten met een stand van 7-4. We hebben gewoon gewonnen! Wie denkt dat het er bij rolstoelhandbal rustig aan toe gaat moet zeker eens komen kijken. Niet alleen de bal vloog door de lucht, meerdere keren lag de rolstoel bovenop de speler. En vloog er nou ook een bril door de lucht?!

Heel veel dank aan de sponsoren die het voor ons mogelijk maken. Als je bedenkt dat we dit met leenstoelen hebben bereikt, dan zijn we erg benieuwd naar wat we kunnen bereiken met de nieuwe rolstoelen die mogelijk gemaakt zijn door Fonds 1818 en het Jacoba van Beierenfonds. Op naar de volgende competitiedag!

Groet,

Danielle Luyten

Geplaatst op 20/11/2018, in Rolstoelhandbal, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: