Eindelijk weer beleving bij de Dames 1!

Zaterdagavond stond de wedstrijd tegen V&L op het programma. De zuid-Limburgse dames zijn vorig seizoen verrassend 3e geëindigd en doen het ook dit seizoen prima. Geen makkelijke tegenstander om de vorm die al een tijd ontbreekt terug te vinden. Op de eerste 10 minuten na, was het voor de Voorhoutse ploeg wel een wedstrijd waarin gestreden werd voor elk punt. Via 3-8 achterstand na 10 minuten, werd een tandje bijgeschakeld en met drie scores op rij wordt het weer een echte wedstrijd. Toch is de ontbrekende vorm een reden waarom Foreholte niet helemaal bij kan komen. Over de hele wedstrijd wordt minimaal 8 keer paal of lat geraakt. V&L is bij die missers goed in staat om net dan toe te slaan waardoor een 11-18 ruststand op het bord staat.

De tweede helft begint met twee scores voor de gasten, maar vanaf dat moment begint Foreholte goed samen te werken en te vechten voor elke bal. Met beleving en spelplezier wordt teruggekomen tot 19-23 en met dan nog 10 minuten te spelen wordt het een echte wedstrijd. Toch worden dan weer een paar ballen onnodig gemist, waardoor het gaatje niet meer kleiner wordt. Eindstand is dan 24-28 nederlaag, maar een waar met een goed gevoel op teruggekeken kan worden.

Naomi Hoogervorst 5, Melanie Zwaan 2, Lot van Kampen 4, Kim Schuurbiers 3, Chantal Slegtenhorst 4, Britt van Leijden 1, Nikki van der Post 1, Shantella Smid 3

Geplaatst op 04/11/2018, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: