Dames 1 moet gaan geloven in eigen kunnen!

Zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen DSVD op het programma. De promovendus had net als Foreholte nog 0 punten uit drie wedstrijden. Een wedstrijd die dus meteen ergens om ging.

De eerste helft begonnen de Voorhoutse dames nog sterk door veelvuldig Melanie Zwaan aan de cirkel aan te spelen. Vanaf minuut 10 werden echter de afspraken in zowel de dekking als de aanval niet of nauwelijks nagekomen met als gevolg dat DSVD steeds beter in de wedstrijd kon groeien. Resultaat was een terechte 14-9 achterstand bij rust.

De tweede helft was zaak om meer te geloven in eigen kunnen en te beseffen dat Foreholte zelf het tempo van de wedstrijd moest gaan bepalen. Dit lukte de ploeg de eerste 15 minuten na rust heel goed, waardoor ze terugkwamen tot een 17-17 tussenstand. De eerste voorsprong lag voor het inschieten, alleen deze kans werd naast geschoten met als het gevolg weer direct een tegentreffer. Via 19-17 werd het uiteindelijk 25-24 voor DSVD.
Een zure nederlaag en lange busreis terug was het gevolg van het gebrek in geloof in eigen kunnen volgens trainer/coach Ken van Hasselt.

Doelpunten: Melanie Zwaan 8, Chantal Slegtenhorst 5, Kim Schuurbiers 4, Naomi Hoogervorst 3, Birgit Hemmes 2, Merel van Drueten en Lot van Kampen beiden 1.

Geplaatst op 14/10/2018, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: