Sportparkpop verrast HV Foreholte met fiks geldbedrag.Gisteren avond in de rust van de Dames 1 wedstrijd werd de opbrengst van het muziekevenement Sportparkpop bekend gemaakt. Maar liefst 11.000 euro is er opgehaald op Koningsdag 2018. Het weer droeg daar zeker een steentje aan bij maar met name de inzet van de vele vrijwilligers van HV Foreholte maakte deze dag weer tot een groot succes. Voorzitter Sportparkpop Frank Homan overhandigde het bedrag aan Kees Kraakman, voorzitter van HV Foreholte bijgestaan door de penningmeester Yvonne Ketz en Pr Ruud Verweij.

Geplaatst op 07/10/2018, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: