Hard werken Dames 1 wordt niet beloond!


In de laatste minuten van de wedstrijd werd de strijd pas beslist. Het was lang onzeker wie van beide partijen er zou winnen. De Voorhoutse ploeg kwam uiteindelijk net te kort en verloor met 21-24.

Doelstelling voor deze wedstrijd was om met name de break van VZV eruit te lopen en zelf het tempo te kunnen bepalen. Foreholte begon verdedigend erg sterk met daarachter een goed keepende Anne de Vries. Aanvallend was het hard werken voor elk doelpunt met als gevolg dat er een terechte 11-11 ruststand op het bord stond. Hierbij was de dreiging die Melanie Zwaan aan de cirkel had zeer belangrijk. Zij maakte een aantal belangrijke doelpunten of kreeg een 7-meter mee.
Na de pauze een soortgelijke wedstrijd. Foreholte kwam sterk uit de kleedkamer, maar vergat zichzelf te belonen door een aantal open kansen niet af te maken. Toch kwam de thuisploeg op een 19-17 voorsprong, maar in plaats van door te zetten leek daar het vat leeg. De break die er tot dat moment goed uitgelopen werd, lukte bij VZV plots 4 keer in 5 minuten. Dat gaatje was niet meer te herstellen, waardoor de scheidsrechters op 21-24 de wedstrijd affloten.
Al met al een wedstrijd waarbij de Voorhoutse selectie zich niet heeft weten te belonen. Wel biedt dit perspectief voor de komende wedstrijden tegen DSVD en SEW.

Geplaatst op 07/10/2018, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: