Dames A1 speelt thuis minitoernooi

Afgelopen zondag hadden wij voor het eerst een (mini) toernooi bij ons thuis! Hierbij waren onze tegenstanders, Greenpark Aalsmeer A1, HV Leidscherijn A1 en VOC/Amsterdam A2. Als eerst moesten we tegen de Amsterdammers, het was een leuke en sportieve pot die erg spannend was, we waren namelijk erg aan elkaar gewaagd. Doordat VOC paar slordige foutjes maakte, konden wij er net een paar meer maken waardoor we uiteindelijk 10-14 hebben gewonnen. De tweede wedstrijd speelde wij tegen HV Leidscherijn, een club die we ook gaan tegenkomen in onze competitie in de Topklasse. Het was alles behalve een spannende wedstrijd, ondanks dat bleven we goed gefocust en bleven ons eigen spel spelen en hebben we samen goede acties neergezet wat uiteindelijk uit kwam op een 20-5 winst. Als laatst moesten we tegen Greenpark Aalsmeer, ook dit was geen spannende wedstrijd, dus ook deze hadden we gewonnen met 20-3. Ook in deze wedstrijd bleven we gefocust en hebben we als team gespeeld waardoor de doelpunten bleven vallen.

We hadden dus alle drie de wedstrijden gewonnen wat dus betekende dat we in de finale stonden, tegen VOC. Deze wedstrijd duurde 2x 15 min en ook deze wedstrijd begon erg spannend, we liepen gelijk op, beetje bij beetje gingen we meer scoren wat een ruststand van 7-9 voor ons opleverde. Tijdens de tweede helft bleven beide teams scoren, alleen op het laatst ging het bij ons nog steeds beter waardoor we steeds verder uitliepen en uiteindelijk ook de finale hadden gewonnen en wel met een uitslag van 20-13. We hebben een lekker toernooi gespeeld en hebben hele mooie acties laten zien als team! Binnenkort hebben wij nog een paar oefenwedstrijden en daarna begint onze competitie.

Geplaatst op 06/10/2018, in Dames A1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: