Beachhandbaltoernooi afgelast/uitgesteld

Hieronder de weersituatie zoals die op het ogenblik voorspeld wordt voor zondagmiddag. Oranje = veel wind. Verder is de verwachte gemiddelde temperatuur rond de 11 graden. Daarbij is de verwachte neerslag tussen 11:00 en 17:00 uur 17 mm. Dat klinkt niet veel, maar het KNMI spreekt van een natte dag als 10 mm over een hele dag valt.

Kortom: Geen goed weer voor het beachhandbaltoernooi. We hebben nog overwogen om het toernooi in de Tulp te houden, maar wij zijn van mening dat zonder zand er geen sprake is van echt beachhandbal. Daarom hebben we besloten het toernooi uit te stellen tot na de competitie. De exacte datum moet nog vastgesteld worden. We gaan op zoek naar een dag waarop we meer kans hebben dat iedereen mee kan doen.

De Beachhandbal commissie

PS: Allen, die bij de voorbereidingen betrokken zijn geweest: Hartelijk bedankt voor de inzet. Het draaiboek is weer beter geworden en is klaar voor mei/juni 2019.

Geplaatst op 20/09/2018, in Beachhandbal. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: