Dertig doelpunten van HV Foreholte niet genoeg voor de winst maar wel een prima aantal voor de aanval!

Na een lange voorbereiding was er zaterdag 15 september eindelijk de eerste wedstrijd van het seizoen voor de Dames 1 van HV Foreholte. In de voorbereiding van het handbalseizoen werden soms goede resultaten behaald maar in de competitie telt de overwinning pas echt. Er werd afgereisd naar Venlo. Het begin van de wedstrijd ging in een hoog tempo van start en het vernieuwde Foreholte ging mee tot 3-2 na ongeveer tien minuten. Daarna volgde een mindere fase waarin Cabooter Venlo slimmer en sluwer speelde. De Limburgers liepen uit van 4-8 naar een 14-20 ruststand.

Aanvallend liep het bij de Voorhoutse club wel redelijk, maar met name verdedigend werden de afspraken niet voldoende nagekomen. Daar waar Venlo verdedigend harde klappen uitdeelde, kregen zij in de aanval te weinig tegengas. De tweede helft kenmerkte zich door opnieuw twee keer een fase van vijf minder goed spelende minuten waardoor Venlo uiteindelijk naar een eenvoudige 30-43 eindstand uit kon lopen. Om met een positieve noot te eindigen van coach Ken van Hasselt: “30 doelpunten is een prima score voor de aanval!”

Geplaatst op 16/09/2018, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: