Toto Foreholte Dames 1 seizoen 2018-2019

Heb jij een paars hart en ben je goed in het voorspellen van wedstrijduitslagen? Doe dan mee met onze toto! Met deze toto wil de damesselectie proberen om extra geld in te zamelen. Dit geld kan de selectie goed gebruiken om bij te dragen aan de busreizen en andere kosten die ze binnen de selectie maken. Door deze toto in te vullen, help jij ze daarmee en je kan zelf een leuk bedrag winnen! Om deze reden gaat 50% van de opbrengst van de toto naar de selectie. De overige 50% wordt verdeeld onder de drie personen die de toto het beste hebben ingevuld! Nummer 1 krijgt 25%, nummer 2 krijgt 15% en nummer 3 krijgt 10%. Hoe meer mensen mee doen, hoe groter het bedrag is dat je kan winnen, dus vraag iedereen in je omgeving om ook deze toto in te vullen!

Om mee te kunnen doen moet je de onderstaande toto invullen, alle verdere informatie staat op het formulier. Een ingevulde toto moet voor 15 september 20.00 uur ingeleverd zijn. Voor het meespelen met de toto vragen we een inleg van €5,-.

Klik op onderstaande link om de toto te downloaden:

Geplaatst op 09/09/2018, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: