Rabobank Clubkas Campagne

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Als lid van de Rabobank mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne je stem uitbrengen op onze mooie vereniging. Geef HV Foreholte jouw stem tijdens de stemperiode van 4 t/m 19 september 2018 via www.rabobank.nl/bollenstreek.

Alle leden van de Rabobank ontvangen in week 36 een persoonlijke unieke stemcode. Daarmee kunnen zij online van 4 t/m 19 september een stem uitbrengen op HV Foreholte. Ieder lid van de Rabobank Bollenstreek krijgt drie stemmen. Hij of zij mag maximaal één keer op onze club stemmen. De overige twee stemmen kan je dan uitbrengen op een andere stichting of vereniging die je een warm hart toedraagt.

Let op: alleen leden van Rabobank Bollenstreek mogen stemmen. Als je wel bankiert bij de Rabobank wil dit nog niet zeggen dat je lid bent. Je kan zo lid worden door dit aan te vragen via www.rabobank.nl/bollenstreek, onder het kopje “leden”. Het kost niets en kan de club extra geld opleveren.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de leden van Rabobank Bollenstreek welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is.

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

 
Bestuur HV Foreholte

Geplaatst op 08/09/2018, in Rabobank Clubkas Campagne. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: