Teylinger Open sponsort rolstoelhandbal HV Foreholte!

Bij Teylinger Open zijn zowel inwoners van Teylingen als niet inwoners van Teylingen van harte welkom om deel te nemen aan het jaarlijkse golftoernooi. De locatie en de keuze voor een goed doel verschilt per jaar. Dit jaar (2018) was één van de goede doelen het nieuw opgerichte rolstoelhandbalteam van HV Foreholte te sponsoren. Via deelnemer Bert Pilaszek kwam de organisator Roel van Ierssel hiermee in contact. Roel van Ierssel en zijn team hebben met de loterijopbrengst een cheque van € 350,00 als aanvulling op de kosten en onderhoud van de rolstoelen aangeboden. Een mooi gebaar van het Team Teylinger Open.

Geplaatst op 31/08/2018, in PR sponsor commissie, Rolstoelhandbal, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: