CHEERS! en PODIUM MOBILIS shirtsponsoren rolstoelteam

Handbalvereniging Foreholte in Voorhout begint een rolstoelhandbalteam. Binnenkort gaan de trainingen en de competitie starten voor het rolstoelteam van HV Foreholte. Achter de schermen zijn vrijwilligers enorm hard aan het werk geweest om alles voor elkaar te krijgen. Zo start de vereniging met zeker acht personen, maar wil het team natuurlijk uitgroeien. Dus iedereen die wil handballen maar omdat het fysiek niet mogelijk is om “normaal” handbal te spelen is van harte welkom.

Bij een nieuw team starten behoort ook het op zoek gaan naar sponsoren. Het rolstoelteam heeft een sponsorovereenkomst voor de komende drie jaar aan kunnen gaan met Cheers! en Podium Mobilis. Donderdagmiddag werden de sponsorovereenkomsten getekend in Cheers aan de Herenstraat in Voorhout.

Geplaatst op 31/08/2018, in PR sponsor commissie, Rolstoelhandbal, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: