Plus Van Dijk sponsor E-jeugd

Net voor de zomer heeft de sponsorcommissie samen met supermarkt De Plus Van Dijk Voorhout een hele succesvolle handbalplaatjesactie gedaan. Iedereen met enige betrokkenheid met de handbal in Voorhout en omstreken leek bezig met het vol sparen van zijn/ haar album. Joop van Dijk, eigenaar van De Plus Voorhout, had het er maar druk mee. Een aantal maal moest Joop plaatjes bijbestellen om aan de vraag van de enthousiaste spaarders te voldoen. Joop gaf na de actie aan graag wat meer voor de handbalvereniging te willen betekenen.

De E-jeugd bestaat dit seizoen uit maar liefst vier teams en daar wilde hij erg graag voor de komende drie jaar sponsor van zijn. Afgelopen donderdag middag hebben de enthousiaste spelertjes hun nieuwe spelersshirt voor het eerst aan mogen doen. Dat zag er gelikt uit! De sponsorcommissie is erg blij met de sponsoring van deze talentjes bij de E-jeugd door Supermarkt De Plus Van Dijk Voorhout. Trots laten zij dan ook het logo van De Plus aan iedereen zien! Ruud Verweij ondertekende samen met Joop van Dijk het contract in bijzijn van de blij gemaakte spelers van de E-jeugd.

Geplaatst op 30/08/2018, in Jeugd E, PR sponsor commissie, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: