Informatie die even gelezen moet worden!

De vakanties zijn weer voorbij, het nieuwe sport-/handbalseizoen gaat weer beginnen, of is voor sommigen alweer begonnen. Er zijn een aantal zaken die we onder jullie aandacht willen brengen, met name waar het gaat om (ouders van) spelers jonger dan 16 jaar en ook voor coaches/begeleiders van teams.

Privacy
Vanuit de nieuwe AVG wetgeving mogen spelers jonger dan 16 jaar formeel niet meer zelf hun gegevens (pasfoto, telefoonnummer, privacyinstelling, etc.) wijzigen in de HandbalNL app. Zie de informatie hierover op de supportpagina van Sportlink. Van alle leden onder de 16 jaar is het mailadres waarmee de inschrijving is gedaan inmiddels weergegeven in Sportlink als eerste contactadres, zodat wijzigingen kunnen worden uitgevoerd zoals in de handleiding beschreven. Zijn er vragen mail dan met hvforeholte.lidmaatschap@gmail.com.

Pasfoto’s
Voor iedereen geldt; kijk even in de HandbalNL app of je pasfoto nog up-to-date is. Zo niet, wijzig deze dan zelf met een duidelijke pasfoto (hoeft geen officiële pasfoto te zijn, maar wel een duidelijke weergave van je gezicht), of (wanneer jonger dan 16) laat het even voor je doen. Let wel, dit moet vóór 1 september!

Coaches/begeleiders
Fijn dat jullie bereid zijn om een team onder jullie hoede te nemen het komende seizoen! Ongetwijfeld weten jullie inmiddels al dat de wedstrijdadministratie verloopt via de
HandbalNL app. Je kunt hier het digitale wedstrijdformulier downloaden, invalspelers toevoegen, etc. De handleiding hiervoor vind je hier. Zijn er vragen dan kun je altijd bij de TC terecht.

Dat was het voor nu! Een mooi handbalseizoen gewenst en tot op het veld, in de zaal of… op het strand (23 september, 10-jarig jubileum Beachhandbaltoernooi HV Foreholte)!

Geplaatst op 26/08/2018, in Ledenadministratie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: