Op de valreep nog twee nieuwe keepers

Na afgelopen seizoen zijn een aantal keepers gestopt bij HV Foreholte. Hierdoor was coach Ken van Hasselt gedwongen op zoek naar een versterking op dit vlak. Met de komst van Feline Lanooy (Aalsmeer) zijn er deze week nog twee keepers bij gekomen.

Van Hellas maakt Sanne de Laater de overstap naar de Voorhoutse selectie. Sanne (20 jaar) heeft afgelopen seizoen in de Tweede Divisie gespeeld. Zij wil de uitdaging aangaan om het maximale uit zichzelf te gaan halen. Afgelopen weken trainde Sanne al mee en bij de oefenwedstrijden heeft ze een stabiele indruk achtergelaten. “Sanne is een jonge keepster met een goede techniek”, aldus Ken; “samen met Patrick (keeperstrainer) hebben we een plan gemaakt waar Sanne in moet groeien en verbeteren. We verwachten dat ze dit waar kan maken!”

Sanne is ook blij met de overstap: “Ik krijg de kans om te trainen en spelen op eredivisieniveau, dat is een grote uitdaging waar ik verwacht veel stappen te zetten als keepster. Met het opgestelde plan hoop ik naast stappen zetten ook van waarde te kunnen zijn voor het team.”

Naast Sanne, maakt ook Anne de Vries de overstap naar Foreholte. Anne (21 jaar) komt uit de hoofdklasse en heeft afgelopen jaren het doel bij Zeeburg verdedigd. Coach Ken over Anne: “Met de zoektocht naar een nieuwe keeper heb ik mijn oud-teamgenoot gevraagd of hij keepsters heeft die de ambitie hebben om hogerop te willen spelen. Zo kwam ik in contact met Anne. Na een aantal trainingen en een trial (tegen Kwiek en Borhave) afgelopen weekend, heeft Anne een positieve gretige indruk achter gelaten. Ze wil beter worden en beseft dat ze daar extra hard voor moet werken. Een combinatie waarmee ik verwacht dat Anne een zeer positieve ontwikkeling zal doorgaan komend seizoen.”

Anne zelf heeft lang getwijfeld over de stap: “Bij Zeeburg had ik een ontzettend leuk team, waardoor de keuze erg lastig was. Ik heb er toch voor gekozen om mezelf verder te ontwikkelen en ik hoop dit seizoen mijn techniek erg te kunnen verbeteren.”

Welkom bij HV Foreholte!

Geplaatst op 17/08/2018, in Dames 1, Seizoen 2018 / 2019. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: