Eindfeest wederom mooie afsluiter van handbalseizoen!

Afgelopen zaterdag werd het Eindfeest gevierd bij de Break-Out. Dit jaarlijkse evenement werd wederom druk bezocht en was weer erg gezellig. Dit jaar werd voor het eerst de Purple United Pubquiz gehouden. Afsluitend was er een heerlijke barbecue, waarna alle kampioensteams van het afgelopen seizoen zijn gehuldigd.

Ook zijn er twee vrijwilligers in het zonnetje gezet voor al hun uren die ze in de vereniging hebben gestoken. Zij mogen zich een jaar lang Foreholter van het Jaar noemen. Jim Hermans (Senior) en Romy Verweij (Junior), gefeliciteerd met jullie titel!

Alle foto’s van het Eindfeest zijn hier te bekijken.

Geplaatst op 18/06/2018, in Eindfeest, Foreholter van het jaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: