Aantal jeugdleden bezocht fandag van de handbal

Drie meiden (Noa, Amber en Saar) van HV Foreholte hebben de fandag van de handbal in Almere bezocht. Hoe leuk het was, is te lezen in het onderstaande stuk geschreven door de meiden zelf en natuurlijk te zien op de foto’s!

We kwamen aan op de parkeerplaats en zagen Tess toen in de auto gaan om iets te pakken. Wij super hard gillen! Toen gingen we naar binnen en op de hele grote tribune zitten. Toen werd er gezegd wat we konden doen. We hadden een tasje gekregen met erin een paar fotokaarten van de speelsters en een “I love handbal” bidon. Er was ook nog een persconferentie, een handtekeningensessie en clinics. Er waren er heel veel van het Nederlands elftal, bijvoorbeeld Tess Wester, Estavana Polman en Lois Abbingh. Dit was het, groetjes van Saar, Noa en Amber.

PS: WE WAREN IN HET PAARS

Geplaatst op 04/06/2018, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: