Heren C van Foreholte naar Obstacle Handball Bootcamp in Ede

Om jongenshandbal onder de aandacht te brengen, organiseert het NHV meerdere leuke bootcamps met verschillende thema’s onder de naam Handbalhelden. Zaterdag 26 mei was een Obstacle Handball Bootcamp in Ede. Onze Heren C zijn niet vies van een beetje modder. Zij gingen de uitdaging aan met de jongens van andere handbalverenigingen in de leeftijd van 11-14 jaar.

Op een stoer terrein vol autobanden, buizen, obstakels en touwen gingen zij hun grenzen verleggen. Naast het stevige parcours was er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

De eerste prijs voor de leeftijd 13/14 jaar ging mee met de Heren C van Foreholte. Deze keer was dat een mooie sporttas van “Handbalhelden”. En natuurlijk niet te vergeten de extra punten die te verdienen waren voor het Handbalhelden Scorebord. De jongens die op 1 juli 2018 bij de beste 80 jongens op het scorebord staan, mogen mee doen aan de Ultimate Strong Men Handball Bootcamp. De jongens C staan nog allemaal in de top 80.

De Heren C bedankt het NHV weer voor deze ontzettend leuke bootcamp. Ze hebben genoten en kijken wanneer ze weer aan de bak kunnen bij een volgende bootcamp. Alle foto’s zijn hier te bekijken.

Geplaatst op 26/05/2018, in Heren C1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: