Finales van Open Handbaltoernooi spannend!

Het Open Handbaltoernooi 2018 werd vandaag afgesloten met de finales van de groepen 4, 5, 6, 7 en 8. De kinderen lieten zich niet uit het veld slaan als er een tegendoelpunt viel. Er werd geknokt door alle spelers voor elk punt in de wedstrijd. Een balletje ging met een beetje geluk net nog het doel in of het was net geen doelpunt vanwege een voetje in de cirkel. Er werd gestreden om de eerste en tweede plaats van de poule. De teams waren aan elkaar gewaagd en dat maakte het weer leuk om de wedstrijden te kijken. Ook klasgenoten waren volop aanwezig om ieder een hart onder de riem te steken.

Geniet van het kijken naar de foto’s van de finalewedstrijden en de prijsuitreiking van het Open Handbaltoernooi 2018. Klik hier voor de foto’s. De uitslagen van Dag 5 zijn hier te vinden en de standen hier.

Geplaatst op 18/05/2018, in Open Handbaltoernooi. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: