Best-of-two: Promotie-/degradatiewedstrijden tegen ZAP

Zondag 6 mei en zaterdag 12 mei spelen de Dames 1 de zéér belangrijke promotie-/degradatiewedstrijden tegen eerste divisionist ZAP. Deze wedstrijden moeten gewonnen worden voor lijfsbehoud in de eredivisie. De eerste wedstrijd is uit en de tweede wedstrijd wordt thuis gespeeld in sporthal de Tulp. Hierbij zou het mooi zijn als zoveel mogelijk paarse supporters de dames in deze strijd kunnen steunen!

Voor de uitwedstrijd op zondag 6 mei om 14.00 uur worden twee bussen ingezet. De eerste bus (inclusief speelsters) vertrekt om 11.15 uur vanaf sporthal de Tulp en de tweede om 11.45 uur. Inschrijven voor een plek in één van deze bussen kan via deze link. Let op: inschrijven kan maar t/m woensdag 2 mei! De kosten bedragen € 5,- per persoon. De dresscode is uiteraard paars!

Geplaatst op 29/04/2018, in Dames 1, Met de bus mee, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: