Bedankt voor het steken van de corsowagen!

Langs deze weg wil ik iedereen die HV Foreholte heeft geholpen bij het steken van de corsowagen van China ontzettend bedanken. Met elkaar, jong en oud, groot en klein, hebben wij er weer twee hele gezellige dagen van gemaakt waarbij door iedereen hard is gewerkt om ervoor te zorgen dat de wagen van China van Noordwijkerhout, via Noordwijk naar Haarlem reed afgelopen vrijdag en zaterdag. Door de goede samenwerking, het knippen van de vele steeltjes van narcissen en hyacinten en het netjes steken van de bloemen zijn wij van de achttien stekersverenigingen dit jaar op de negende plaats geëindigd!

Tot volgend jaar.

Groetjes,

Caroline

Geplaatst op 25/04/2018, in Corso. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: