Ga aan de slag en spaar je (gratis) boek vol!

Eindelijk! Lang gewacht maar nu gaat het toch echt gebeuren. Komend weekend wordt het eerste verzamelalbum door Joop van Dijk overhandigd aan HV Foreholte. Vanaf aanstaande maandag 16 april kunnen de stickerplaatjes van de handbalactie gespaard worden bij supermarkt De Plus in Voorhout. Dus charter je familie en vrienden om zoveel mogelijk boodschappen te gaan doen bij de Plus, zodat jij ook je verzamelalbum vol krijgt! Hoe meer boodschappen hoe meer plaatjes je krijgt!

Het verzamelalbum van de handbal is te koop bij de Plus, MAAR WANNEER JE ZELF OP EEN STICKER BENT AFGEDRUKT HOEF JE DIT BOEK NIET TE KOPEN! De teamleiders/coaches kunnen op dinsdag 17 april tussen 17:00 uur en 22:00 uur de boeken (gratis) ophalen voor hun team bij Marion Hoogervorst, Mahlerpad 6 in Voorhout. Heb je vragen hierover mail dan naar marionhoogervorst@live.nl.

Let op: Er loopt tegelijkertijd ook een actie voor de hockey. Bij de kassa moet je om witte zakjes vragen om je handbalcollectie te verzamelen (de hockey heeft blauwe zakjes). Iedereen veel spaarplezier!

Geplaatst op 12/04/2018, in Sponsoractie PLUS van Dijk. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: