Oudste H-Jeugd als F4 in veldcompetitie

In januari gingen de allernieuwste “F-ies” van HV Foreholte als F3 de competitie in. De kinderen die eerst meegetraind hebben of later in het seizoen begonnen zijn, draaien nu lekker mee in de competitie.

Ook komen er steeds meer kinderen meetrainen bij de H-jeugd (kabouters). Deze jongste groep in de leeftijd van 4 tot 6/7 jaar doen elke woensdag spellen met elkaar om de balvaardigheid en behendigheid te oefenen, waarbij plezier maken ver bovenaan staat. De oudste kabouters van nu 6 en 7 jaar pakten deze vaardigheden ook zo goed op, dat zij nu als F4 in de veldcompetitie wat wedstrijdjes gaan oefenen.

Na ongeveer elke week de vraag te krijgen of ze nu eindelijk al wedstrijdjes mogen gaan spelen, was het dan eindelijk zover. Zaterdag 7 april gingen onze oudste H-spelertjes hun eerste wedstrijdje spelen op het veld van Sportpark Elstgeest. De eerste twee buitentrainingen hadden onze bikkels in de regen doorgebracht, maar daarentegen was hun eerste wedstrijd volop in de zon. Al snel hadden ze met elkaar de yell bedacht en begroetten ze uit volle borst de jongen en meisjes van DIOS. Ondanks alle nieuwe indrukken speelden ze erg goed samen, probeerden de bal te onderscheppen en gebruikten het hele veld om goed vrij te staan. Kersverse coach Jurriaan had zijn handen vol aan de drie wissels, want iedereen wilde graag weer het veld in. Ook al werd de wedstrijd verloren met 0-5, hebben deze nieuwste “F-ies” ook heel veel gewonnen; een erg leuke handbalwedstrijd, plezier met elkaar en ook allemaal nieuwe vaardigheden waar ze weer mee verder kunnen groeien.

Het was genieten van deze toppers. Ook zij zijn nu officieel besmet met het handbal-virus.

Geplaatst op 08/04/2018, in Jeugd H, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: