13 en 14 maart: het grote fotomoment voor het boek van de PLUS!

Om het fotograferen soepel en strak te laten verlopen vind je hier belangrijke informatie:

De foto’s worden gemaakt in sporthal de Tulp. De individuele foto’s worden in een mobiele studio gemaakt en de teamfoto in de zaal. Je wordt ontvangen door een vrijwilliger van de vereniging. In de kleedkamer kun je je omkleden. Iedere speler die op de foto gaat moet in wedstrijdtenue, en shirt over het broekje, witte sokken en sportschoenen dragen. Zorg hier zelf voor! De coaches/begeleiders en trainers graag in sportkleding, liefst van de club. Omdat de H-jeugd nog geen shirts heeft vragen wij of zij een zwart sportbroekje aan willen doen en witte sokken met sportschoenen. Een shirtje krijgen zij van de vereniging. Zorg dat je tien minuten van te voren aanwezig bent voor het fotomoment om op tijd omgekleed te zijn.

Van alle teamspelers/trainingsleden, coaches en begeleiders wordt een individuele foto gemaakt. Dit gaat via het schema. Meteen daarna wordt de teamfoto gemaakt. Van alle teams wordt een teamfoto gemaakt, ook de H-jeugd! De dames 1 en 2 selectiespeelsters komen op één teamfoto. Op de teamfoto van de dames 1 en 2 selectie mogen de coach, begeleiders, desbetreffende trainers en fysiotherapeuten aansluiten bij de speelsters. Op alle overige teamfoto’s mogen de coach, begeleider en eventuele desbetreffende trainers aansluiten bij de spelers.

Je mag alleen op de foto als je de brief voor portretrecht ondertekend hebt en deze ondertekende brief ook bij je hebt bij het fotomoment. Zonder verklaring kom je helaas niet in het verzamelboek! Klik HIER om deze verklaring te downloaden. Door het ondertekenen van het portretrecht geef je toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor het verzamelalbum van HV Foreholte. Wij respecteren ieders mening binnen de vereniging, dus zonder ondertekening is er geen deelname aan deze actie.

Op verzoek van de fotografen kunnen ouders niet aanwezig zijn bij het maken van de foto’s om de logistieke doorloop te bevorderen. Verder zorgen wij voor alles en hoef je alleen de instructies van ons en de fotografen op te volgen. De trainingen vinden op dinsdag 13 en woensdag 14 maart gewoon volgens het trainingsschema doorgang in Sporthal de Tulp met enkele onderbrekingen voor de teamfoto’s. Onderstaand het schema met bij sommige teams een iets aangepaste aanvangstijd:

Dinsdag 13 maart
17:15 uur Dames B2
17:30 uur Dames C1
18:30 uur Dames 1 en Dames 2
19:00 uur Dames 3
19:15 uur Dames 4
20:00 uur Heren 1
20:15 uur Heren 2

Woensdag 14 maart
15:00 uur H-jeugd
15:15 uur F4
15:30 uur F2
15:45 uur F3
16:00 uur F1
16:15 uur E1
16:30 uur E2
17:20 uur D1
17:35 uur D2
18:00 uur Heren B
18:15 uur Heren C
18:30 uur Dames B1
18:45 uur Dames A
19:15 uur Dames Midweek 1
19:30 uur Dames Midweek 2

Vanaf 16 april liggen de handbalplaatjes in de winkel! De handbalplaatjes zitten in witte zakjes. Je kunt sparen tot 3 juni! Mocht u vragen hebben over het fotomoment mail dan naar marionhoogervorst@live.nl.

Geplaatst op 07/03/2018, in Sponsoractie PLUS van Dijk. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: