Allereerste Handbalveiling begint groots

Op vrijdag 6 april organiseert HV Foreholte haar allereerste Handbalveiling, welke gehouden wordt in Sportcafé de Eijk. De inloop is vanaf 20.00 uur en de veiling start om 20.30 uur. De veiling staat onder leiding van ervaren veilingmeesters en onder het toeziend oog van een notaris.

Al een aantal weken is de Veilingcommissie druk bezig om interessante kavels te verzamelen. Overigens niet zonder succes, want er zijn al vele mooie kavels binnen, uiteraard ook dankzij onze sponsoren! Daarnaast worden er meerdere zeer unieke kavels geveild die nergens in Nederland te koop zijn! Meer informatie volgt, dus houd de website in de gaten. Tevens zal er over enkele weken een veilingboekje verschijnen.

Kom dus met je vriend(inn)en en/of familie op vrijdag 6 april naar de Handbalveiling!

Geplaatst op 14/02/2018, in Handbalveiling. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: