Notariskantoor Voorhout sponsort presentatiepakken Dames 3

Onlangs heeft de PR/Sponsorcommissie een nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst aan kunnen gaan met Miranda Heemskerk van Notariskantoor Voorhout. Het notariskantoor Voorhout, voorheen notariskantoor Mendelts, is geen onbekende van onze vereniging. De afgelopen 6 jaar hebben zij respectievelijk de dames B1 en A1 ook met presentatiepakken gesponsord.

Tot 1994 was er in Voorhout geen notaris, nadat de nieuwbouw van Oosthout was gerealiseerd was Voorhout zoveel gegroeid zodat er plek was voor een notaris, mr C.A.M. Meddens. Op 1 maart 2002 is mr J.A. Mendelts benoemd tot waarnemer van notaris Meddens en in oktober 2002 is mr J.A. Mendelts tot notaris benoemd in Voorhout. Sinds 1 maart 2003 is het notariskantoor gevestigd in de Pastorie naast de Katholieke Kerk in Voorhout. Op 1 april 2017 is mr M.E.M. Heemskerk benoemd tot notaris en tot opvolger van notaris Mendelts.

“EEN KWESTIE VAN EERLIJK ADVIES”

Een groot gedeelte van werkzaamheden van een notaris speelt zich af binnen de familiepraktijk. Je hebt een notaris onder andere nodig bij het kopen van een huis, opstellen van een samenlevingsovereenkomst of maken van huwelijkse- en partnerschapsvoorwaarden, een wilsbeschikking als je komt te overlijden (testament), maar ook als je een eigen bedrijf wilt starten.

Bij notariskantoor Voorhout kan je altijd terecht voor een eerlijk en deskundig advies. Een eerste bespreking is bij hun altijd vrijblijvend en kosteloos.

Wij van de PR/Sponsorcommissie zijn erg blij met de ondersteuning van Notariskantoor Voorhout voor onze Dames 3. De dames zijn erg blij met de pakken en hebben ze aan een ieder al vol trots kunnen showen.

Notariskantoor Voorhout
Herenstraat 49
2215 KE VOORHOUT
0252-215573
info@notariskantoorvoorhout.nl

Geplaatst op 29/01/2018, in Dames 3, PR sponsor commissie, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: