Dames Foreholte naar verlies na zwakke tweede helft

Afgelopen zaterdag ging de lange busreis naar Geleen. Thuis op 28-10-2017 werd met 27-32 verloren van de nummer vier van de ranglijst Geonius V & L en nu was het na een 11-14 voorsprong bij rust uiteindelijk een slordig 31-24 verlies.

Het Voorhoutse team wordt nog geteisterd door blessures, maar keepster Mayra de Boer was weer in een bloedvorm. Zij stopte over de gehele wedstrijd 23 schoten. Het eerste gedeelte van de eerste helft was voor V & L. Foreholte kwam halverwege echter door hard werken op gelijke hoogte. Tot aan de rust kon Foreholte het tempo goed bijbenen en wist zelfs met een 11-14 voorsprong te gaan rusten. In de tweede helft werd het allemaal minder en moest men bij Foreholte al een paar keer aan de noodrem trekken en halverwege ging langzaam het kaarsje uit. De stand was toen nog 20-21, maar de foutieve passes, schoten op de paal en geen creativiteit meer in de aanval, beïnvloedden de stand. Conditioneel zou het allemaal beter moeten om in de ere-divisie te kunnen overleven. Nu werd het van 20-21 een 25-22 en via 29-22 was het uiteindelijk 31-24. Voor Foreholte scoorden Dana v.d. Vlugt-Vincenten 6, Ramona Vink 5, Chantal Slegtenhorst en Britt van Leijden 4, Merel van Drueten en Saskia Kolster 2 en Naomi Hoogervorst 1.

Zaterdag 3 februari komen de handbaldames uit Venlo op bezoek in de Tulp. Aanvang van de wedstrijd is om 20.45 uur. Hiervoor speelt Dames 2 haar wedstrijd om 19.00 uur tegen Westlandia, om haar koppositie in de Hoofdklasse te behouden. De beide teams kunnen uw steun goed gebruiken. Wel zoveel mogelijk verkleed op de tribune, want na de wedstrijd van de Dames 1 volgt een Pre-Carnaval Feest voor iedereen. Dit vindt plaats in de Break-Out.

Geplaatst op 28/01/2018, in Dames 1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: