Boys Only Handball Bootcamp 3 februari

Hou je van uitdagingen? Kun je tegen een stootje? Vind je teamsporten leuk? Hou je van trucjes met een bal? En vind je het niet erg om flink te zweten? Dan is handbal de ideale sport voor jou! Handbal is namelijk de meest intensieve teamsport die er bestaat! Je gebruikt je hele lichaam en iedereen gaat aanvallen en verdedigen. Even uitrusten kan alleen op de wisselbank. De wedstrijd eindigt nooit met een saaie 0-0, want bij handbal kan iedereen scoren!

TRUCS
Bij handbal kan je veel trucs doen: om je tegenstander op het verkeerde been te zetten maak je vaak schijnbewegingen, een bal achter je rug op doel gooien, een stuitbal door de benen van een verdediger om je teamgenoot aan te spelen, of een slimme effectbal langs de keeper vanuit de hoek; handbal heeft het allemaal! Op de site handbalhelden.nl vind je de vetste handbaltrucs en tips. Kun jij ze nadoen?

HANDBALL BOOTCAMP
Handbal is gaaf. Handbal is stoer. En handbal is zwaar! Om een goede handballer te kunnen worden moet je snel zijn, hard kunnen gooien, creatief en behendig zijn, hoog kunnen springen, en goed kunnen samenspelen. Tijdens een Handball Bootcamp krijg je te maken met veel verschillende onderdelen die zowel bij handbal als bootcamps centraal staan. En na afloop hebben we nog een presentje voor je.

DOE GRATIS MEE!
Wil je handbal een keer uitproberen? Ervaren hoe het is om een balletje te gooien? Dat kan! Je kunt je gratis inschrijven voor de Boys Only Handball Bootcamp die op 3 februari van 15:15 tot 16:45 wordt georganiseerd door HV Foreholte, in Sporthal de Tulp. De bootcamp staat onder leiding van onze eigen topcoach Ken van Hasselt en mannen van ons eerste herenteam zullen hem daarbij helpen. Doe je ook mee? Meld je dan aan op handbalhelden.nl. Er zijn nog plekken beschikbaar, maar er is een maximum aan het aantal deelnemers. Dus wees er snel bij!

Geplaatst op 24/01/2018, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: