Jubileum 25 jarig bestaan goed gevierd!

Een dag vol blije gezichten, inspanning en vertier. Zo kan de jubileumdag van het 25 jarig bestaan het beste geanalyseerd worden. Enthousiaste kinderen die hun best deden bij levend bingo of de bootcamp. Ouders die de moeite hebben genomen om te proosten na het woordje van de voorzitter. Sponsoren die het mede mogelijk gemaakt hebben om deze dag tot een succes te maken. En vooral niet te vergeten de vele vrijwilligers die ook op deze dag en avond weer aanwezig waren om het de feestvierders weer naar hun zin te maken. Namens de jubileumcommissie dank aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen!

Foto’s zijn te zien op Flickr.

Geplaatst op 24/12/2017, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: