Rolstoelhandbal in Voorhout

Beerent Vos en Damon Jongeleen, spelers van het herenteam van HV Foreholte en tweedejaars ergotherapie studenten aan de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Rotterdam hebben hun krachten gebundeld en een rolstoelhandbalclinic opgezet. Uitgangspunt is om ergotherapie bekender te maken en wat ergotherapie voor mensen met een beperking, maar ook zonder beperking kan betekenen. Beerent en Damon willen de gelegenheid bieden om te ervaren hoe sporten (handbal) is met een beperking. Mensen met of zonder beperking zijn op deze clinic van harte welkom. Mede door Handbalvereniging Foreholte en rolstoelvereniging Quintus en Ventura is het mogelijk om deze clinic te realiseren en organiseren.

De clinic zal plaatsvinden op 23 december van 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur in Sporthal de Tulp in Voorhout. De clinic bestaat uit een training, lunch en kortdurende wedstrijdjes. Er zijn helaas maar een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Dit maakt dat er een beperkt aantal mensen mee kunnen doen (max. 35 mensen). Je kunt je vanaf nu inschrijven via de volgende mail: rolstoelhandbalfore@gmail.com. Hier kunt u ook terecht voor vragen.

Geplaatst op 14/12/2017, in Clinics. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: