HC1 naar Strong Men DODGEBALL Bootcamp bij Bounz Arnhem

Zaterdag 9 december organiseerde het NHV een “Strong Men DODGEBALL Bootcamp” in het kader van project “Handhelden”. Dit is een project van het NHV om het jongenshandbal te promoten. De Handball Bootcamp competitie is dit seizoen ingedeeld in vijf thema’s; Bootcamp, Dodgeball, Skills & Trics, Streethandbal en Beachhandbal.

Zo ging een deel van de jongens C1 op weg naar Arnhem voor de Strong Men DODGEBALL Bootcamp. Na een warming-up werd de groep in tweeën gedeeld. Eerst gingen de 11- en 12-jarige jongens dodgeball spelen, terwijl onze 13- en 14-jarige jongens uitdagende behendigheidsspellen deden. Daarna was het de beurt aan de grote jongens voor een paar potjes dodgeball. Bij ieder onderdeel kon je ook weer punten verdienen en voor ieder gewonnen potje dodgeball werden er punten bijgeschreven op je kaartje. Als afsluiting kreeg iedere deelnemer een “Handbalhelden”-zweetband. En na het optellen van alle punten bleek Martijn van onze HC1 voor de 13- en 14-jarigen vandaag de meeste punten te hebben behaald. Hij won hiermee een “Goalcha”-handbal. Goalcha-streethandball is een moderne handbalspelvorm die de nadruk legt op plezier en weinig regels.

Nu weer de website Handbalhelden.nl/bootcamps in de gaten houden voor de nieuwe Bootcamps en om de scorelijst te bekijken. Alle foto’s zijn hier te bekijken.

20171210_122242

Geplaatst op 11/12/2017, in Heren C1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: