Foreholte verliest wedstrijd in eerste helft

Van tegenstander S.E.W. in Nibbixwoud moest gewonnen kunnen worden. Beide teams bivakkeren onderaan in de eredivisie. Foreholte nog zonder punten. Ook zaterdagavond lukte het niet. Na een slechte eerste helft werd het uiteindelijk 32-26 voor S.E.W. na een ruststand van 17-10.

Vol goede moed startte het team van Ken van Hasselt de wedstrijd, maar al in het begin posteerde S.E.W. een behoorlijk stevige dekking, waarbij het verdedigen op de bal ver te zoeken was. De Voorhoutsen hadden hier nogal last van. Niettemin was men zelf onzorgvuldig in de passing en het schot op doel. Daar waar S.E.W. menig break-out verzilverde, lag het tempo bij Foreholte veel te laag. Er was voldoende wil om te winnen, maar het lukte niet. Rust 17-10.

De tweede helft moest het doorslaan naar de Foreholte zijde. Bij tijd en wijle lukte dat ook wel, maar telkens wist S.E.W. tot scoren te komen. De afspeelfouten wisselden elkaar af met mooie doelpunten voor Foreholte. Toch gloorde er hoop op een goed resultaat toen Foreholte terugkwam tot 19-15. Maar S.E.W. kon mede door de tijdstraffen voor de Voorhoutsen telkens op voorsprong blijven. Foreholte liet een andere beleving zien, dan in de eerste helft en via 23-16 en 28-22 werd het 30-24. Maar de tijd was te kort om nog punten te behalen. Helaas werd net verloren met 32-26. Een troost is dat de tweede helft werd gewonnen, maar dat levert geen punten op.

Voor Foreholte wisten te scoren: Dana Vincenten 7, Lot van Kampen 5, Kim Schuurbiers 4, Ramona Vink 2, Britt van Leijden 2, Chantal Slegtenhorst 2 en 1 score voor Melanie Zwaan, Marisha v/d Geest, Naomi Hoogervorst en Malu Oud.

Zaterdag 16 december speelt Foreholte weer thuis in de Tulp tegen E & O uit Emmen om 20.45 uur. Kom en steun de meiden van Voorhout. Juist nu hebben zij uw steun hard nodig. Zij verdienen het.

Alle foto’s van de wedstrijd zijn hier te vinden.

09-12-2017 Dames 1

Geplaatst op 11/12/2017, in Dames 1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: