Dames Foreholte helaas niet door in bekercompetitie

Op een doordeweekse avond een wedstrijd spelen is niet de voorkeur voor de Voorhoutsen. Tijdens de spits, na het werk in de auto om half acht kant en klaar te staan in Kwintsheul tegen de reserves van Quintus 1. Na een 11-11 ruststand kon Foreholte het tot vijf minuten voor tijd bijbenen. Het werd (geflatteerd) 26-22 voor Quintus. In de eerste helft was het Foreholte dat het initiatief nam. Ondanks een uitstekende keepster (Mayra de Boer) konden de dames van Quintus 2 bijblijven mede dankzij passfouten, slordig spel en niet de kansen benutten van Foreholte. Het jonge team van Quintus heeft een enorme conditie en Foreholte had moeite met de tegenaanval van hun bij te benen. Toch was de ruststand 11-11.

De tweede helft ging geheel gelijk op. Deze sportieve wedstrijd was niet spectaculair maar wel spannend. Hoewel Foreholte qua stand bijbleef, raakten de aanvalsvariaties langzamerhand uitgeput met als gevolg veel gebreid in de aanval en het niet meer kunnen creëren van voldoende doelkansen. Het team was op en de laatste vijf minuten liep de tegenstander weg van Foreholte. Uitslag 26-22.

Voor Foreholte scoorden: Dana Vincenten 7, Naomi Hoogervorst 4, Marisha v/d Geest en Chantal Slegtenhorst 3, Kim Schuurbiers 2 en Ramona Vink, Melanie Zwaan en Nikki v/d Post allen 1.

Geplaatst op 10/11/2017, in Dames 1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: