Uitreiking cheque Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Bollenstreek organiseerde dit jaar voor de derde keer de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap. Leden van bank konden hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen, 155 clubs uit de bollenstreek hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en hun club aangemeld voor een bijdrage.

De campagne werd vorige week afgesloten met een gezellige avond in Noordwijk. Namens onze vereniging waren Kees Kraakman en Rob van Iterson hierbij aanwezig en mochten zij aan het eind van de avond een mooie cheque met een waarde van 530 euro in ontvangst nemen. Grote winnaar werd Fietsmaatjes Teylingen die 1527 euro in ontvangst mocht nemen. HV Foreholte eindigde op een verdienstelijk 25ste plaats.

Geplaatst op 07/11/2017, in Rabobank Clubkas Campagne. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: