Nieuwe shirts en broekjes voor de D2

Afgelopen zondag 29 oktober zijn er weer twee contracten getekend door twee bedrijven uit Voorhout, die de shirts en de broekjes van de gemengde D2 gaan sponsoren zodat deze leuke groep jongens en meisjes er maar liefst drie jaar weer netjes bij lopen. De bedrijven waar wij het hier over hebben zijn zeker geen onbekenden in Voorhout en omstreken.

Het eerste Voorhoutse bedrijf is Barry van Dam verwarming-sanitair-onderhoud; Barry is gestart in 2009 en staat inmiddels bekend als groot vakman en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf installeert ketels en sanitair en doet het onderhoud daarvan.

Het tweede bedrijf Jac. Van Dam verzekeringen is al sinds 1997 actief in deze branche met als eigenaar Floris van Dam. Hij heeft sinds die tijd een groot klantenbestand opgebouwd met zeer tevreden klanten en heeft net als Barry service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Kortom twee Voorhouts topbedrijven waar wij als handbalvereniging Foreholte heel erg blij mee zijn dat ze dit leuke team sponsoren.

Geplaatst op 30/10/2017, in Jeugd D2, PR sponsor commissie, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: