Zéér geslaagd Minihandbal Spelfeest bij HV Foreholte!

Zaterdag 28 oktober 2017 was Sporthal De Tulp gevuld met 48 kinderen; 22 kinderen in de leeftijd 4-5 jaar en 26 kinderen van 6, 7 en 8 jaar om mee te doen aan het Minihandbal Spelfeest van HV Foreholte. Deze wordt georganiseerd om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met handbal of om aan je vriendjes en vriendinnetjes te laten zien hoe leuk handbal is. Want wij weten natuurlijk allang dat het een super leuke sport is.

De beide groepen deden eigen spellen, op hun eigen niveau. De kinderen van 4-5 jaar hadden de afgelopen weken geoefend met handbal tijdens de gymlessen gegeven door Stichting de Combibrug. Vandaag konden ze dit afsluiten met de spellen, onder andere met ballonnenbak, eerst een klein circuitje afleggen en dan gericht gooien en gooien met verschillende ballen. Met rode wangen renden de kinderen rond en deden enthousiast mee aan de leuke spellen. Hoe maak je een valworp, hoe kan ik het beste verdedigen en het is toch anders gooien met een strandbal, handbal of tennisbal.

Sportcafé De Eijck heeft in de pauze en na afloop gezorgd voor een lekkere versnapering. Mede door de enthousiaste begeleiders duurde het eigenlijk te kort, de tijd ging veel te snel. We kijken weer terug op een zéér geslaagd Minihandbal Spelfeest met erg enthousiaste kinderen.

Klik op de foto om alle foto’s van het spelfeest te bekijken.

Geplaatst op 29/10/2017, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: