Beddenspecialist Verkade tekent opnieuw contract

Sponsorcommissie wederom succesvol:

Met Beddenspecialist Verkade uit Noordwijk is een nieuw driejarig contract overeengekomen. De naam van dit mooie bedrijf zal ook de komende drie jaar op de wedstrijdbroekjes van heren 1 komen te staan.

Achter dit bedrijf, waar u terecht kunt voor zeer comfortabel slaapgenot, zitten Mechtild en Marcel Zwetsloot die de handbalvereniging Foreholte al vele jaren een warm hart toe dragen. Al heel lang als bijzondere vrijwilligers, maar ook al jaren als sponsor.

HV Foreholte is meer dan blij met dit mooie gebaar en zal haar uiterste best doen om beddenspecialist Verkade op een goede manier te vertegenwoordigen. Mocht u niet zo lekker slapen of gewoon toe zijn aan een nieuw bed, ga dan vooral eens langs bij Beddenspecialist Verkade om u voor te laten lichten. U zult versteld staan van de vakkennis en het enthousiasme waarmee Marcel en Mechtild dit bedrijf leiden en u adviseren.

Dat de heren van HV Foreholte de afgelopen jaren goed bezig zijn geweest blijkt wel uit de resultaten. Het is verder aan de heren om deze positieve bijdrage om te zetten in klinkende resultaten.

Sponsors bedankt en natuurlijk de heren veel plezier en succes in de nieuwe kleding.

Namens de PR-commissie van HV Foreholte.

Geplaatst op 27/10/2017, in Heren 1, PR sponsor commissie, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: