Stampotjes eten groot succes!

Zaterdag 7 oktober 2017, gingen wij samen met ongeveer 60 fantastische mensen een stamppotje prikken om de dames van Foreholte de bus in te krijgen voor de uitwedstrijden. Wat een geweldige setting in Sportcafė de Eijk! Wat een geweldige kok, Hans van Duin en natuurlijk ook Jeroen van Eijk. Maar uiteraard ook wat een geweldige middenstand bestaat er in Voorhout, Plus (van Dijk) en de groentebroers van Kesteren, zonder hen hadden wij geen geweldige stamppotavond kunnen prikken!

Om het onze gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben de dames van Foreholte ervoor gezorgd dat zij niets te kort kwamen. De borrels en zelfs het eten werd aan tafel geserveerd. Als afsluiter van deze geweldige stamppotavond werd er een heerlijk dessert geserveerd, deze is ons aangeboden door één van de ouders uit het team.

Geplaatst op 08/10/2017, in Dames 2, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: