Dames 2 – WHC: doelpuntenregenwinst met 36-15!

Om 20.00 uur trad dames 2 zaterdagavond aan tegen het eerste team van W.H.C. (Den Haag). Foreholte startte met de bal middenuit en wist direct te scoren. Er werd gespeeld met een nieuwe verdedigingsvorm waardoor het geheel nog niet helemaal soepel verliep. Na een kwartier was de stand 10-7 in het voordeel van Foreholte. Er werd omgeschakeld naar een meer vertrouwde vorm van verdedigen die direct zijn vruchten afwierp. Hierdoor kregen de dames toch wat meer zelfvertrouwen. De ruststand was 15-12. Een vertekende stand. In de rust werd er gesproken over de foutjes die uit het spel gehaald moesten worden.

Na de rust werd het tempo verder opgeschroefd en bleek dat Foreholte over een uitstekende conditie beschikt. De tegenstander werd overlopen door de snelle omschakeling en sterke verdediging. Gedurende de tweede helft liep het onderlinge verschil op. Ook door het sterke keeperswerk van de beide keepsters. De eindstand werd uiteindelijk 36-15 waardoor Foreholte de ranglijst in de hoofdklasse aanvoert.

Geplaatst op 08/10/2017, in Dames 2, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: