HV Foreholte Dames 2 team pakt flitsende overwinning in de Hoofdklasse

Nadat vorige week het eerste team van Foreholte sterk begon in de verloren wedstrijd tegen VOC is het tweede team de competitie vlammend van start gegaan. In het Brabantse Rijen werd RHV zaterdagavond verslagen met 19-28. Na het kampioenschap van afgelopen jaar in de 1e klasse komen de dames 2 nu uit in de hoofdklasse. De eerste 10 minuten waren wat slordig. Een nieuwe manier van verdedigen moet nog zijn inwerking gaan krijgen op de jonge groep talentvolle meiden. Hoewel de aanval van begin af aan al soepel liep, konden de Dames van HV Foreholte nog niet echt afstand nemen. Na een kwartier begon de Voorhoutse trein echt op stoom te komen en werd er snel afstand genomen naar 6-11. Door wat tijdstraffen over en weer bleef alles in balans tot aan de rust met 9-14.

Na de rust kwamen de dames uit de kleedkamer met de juiste spirit en zouden deze op voorhand toch wat lastig ogende klus even klaren. Dit resulteerde halverwege de tweede helft in een voorsprong van 11-22. Het meegereisde publiek uit Voorhout werd nog getrakteerd op een aantal prachtige reddingen van keepster Marit Huiberts. De aanval begon wat te haperen aan het einde van de 2e helft. Maar ondanks dat werd uiteindelijk een degelijke eerste zege behaald in deze nieuwe competitie.

Geplaatst op 01/10/2017, in Dames 2, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: