Stichting Sportparkpop maakt fors bedrag bekend voor jeugdopleiding HV Foreholte

Na 14 jaar voorzitterschap van Stichting Sportparkpop heeft Bert Pilaszèk zijn functie aan Frank Homan doorgegeven. Bert Pilaszèk, is één van de bedenkers van het muzikale evenement dat elk jaar op Koningsdag (voorheen Koninginnedag) in Voorhout wordt gehouden en een ware trekpleister is, voor alle leeftijden. Het concept bestaat uit vrijwilligers van de handbalvereniging Foreholte, die zich zowel bestuurlijk als op de dag zelf inzetten om een muzikaal evenement te organiseren. Hiermee wordt een geldbedrag bij elkaar verzameld ten gunste van de jeugdopleiding van HV Foreholte. Door zijn vele contacten heeft Bert Pilaszèk ook jaar in jaar uit sponsoren weten te vinden voor dit evenement. Jarenlang heeft hij aan de bestuurlijke kant van de bar gestaan, waarbij, vanwege zijn jarenlange ervaring, opgedaan tijdens zijn loopbaan bij Holland Catering, ook het cateringgedeelte onder zijn pakketje viel.

Bert heeft in het begin van de zomer op ludieke wijze afscheid genomen van zijn bestuursleden met een beklimming naar de top van de kerktoren in Voorhout. Hiermee symboliseerde hij de overgang naar de nieuwe voorzitter met als mededeling: Jullie zijn toppers en zet dit mooi opgezette evenement voort.

Afgelopen weekend kon Frank Homan het geldbedrag bekend maken van Sportparkpop 2017. Maar liefst 7.500,00 euro stond vermeld op de cheque die aan Kees Kraakman, voorzitter van HV Foreholte, werd overhandigd. Bert heeft al laten weten dat hij ook aankomend jaar op Sportparkpop te vinden zal zijn, maar dan aan de andere kant van de bar, als trotse opa van zijn twee kleinkinderen.

Geplaatst op 24/09/2017, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: